3. kniha Šéfuj životu 2019 jde na Startovač!

Naši milí podporovatelé a přátelé,

mnozí z vás víte, že každým rokem vydáváme knížku, která obsahuje příběhy z našeho blogu. A každý rok přicházejí dotazy, zda se kniha dá koupit. Zatím nedala, náklad byl jen na pokrytí vánočních dárků našim klientům ve formě knihy.?

Letos jsme se rozhodli vydat náklad větší a tím pádem knihu i prodávat. Kromě příběhů ji bude tvořit „něco“, co uvidí jen čtenář knihy. Na našem blogu tato část nebude. Což je novinka.?

Pokud byste o knížku měli zájem anebo nás chtěli jen podpořit, aby se vydání v daném nákladu vydařilo, představujeme vám náš projekt umístěný na Startovači.


Zajímá vás proč je na obálce knihy balvan ve vzduchu?

On i balvan někdy z nitra srdce vyplave. Často leží na dně, hluboko a často vyplave až když už jsme skoro na konci nějakého cyklu, části cesty.
Nejtěžší věci vždy sedí nejhlouběji… Ale i on se může vznést a přeměnit v lehkost. V lehkost bytí, která otevírá brány dál. Dál životem. Do míst, kde jsme se dřív báli vstoupit, do situací, kterých jsme se ostýchali, všude tam, kde jsme se necítili bezpečně.

I na tuto cestu vyplujete s naší knihou…

Děkujeme vám za přízeň a podporu, to je to, co nás žene dopředu a dává nám krásnou zpětnou vazbu, že naše práce má smysl. ??