Co je v životě podstatné?

Aby nás bavil. Jednoduše BAVIL. Ne nadarmo se říká, že lidé, kteří dosáhli velkého potěšení ze života spadli mnohokráte na dno a jediné, co jim pomohlo dojít na svůj pomyslný vrchol spokojenosti, byl fakt, že se odrazili a plavali dál. Život není cesta bez překážek a rozděluje nás všechny jen moment, kdy před překážkou utečeme a kdy se jí postavíme, byť se strachem v zádech.

Tohle nám dnes přistálo v Portu:

„Dobrý den. Vaši knihu čtu jen po kouskách, protože to jsou takové informace, že je dlouho zpracovávám a ukládám do svého uložiště. PF, jako jediné, jsem si vytiskla a vystavila pro celoroční inspiraci. Děkuji, že jste, a že jste vstoupili do mého života. I já vám přeji do nového roku hodně „práce“ a hodně hodných lidí.“

Jeden náš klient nám dal krásný dar, který nás inspiroval pro PF, druhý si ho vytiskl jako inspiraci na celý rok. A rovnou nám poslal tento vzkaz. A i když jsme dnes byli obdařeni neveselou zprávou ve formě větší překážky, tak plaveme dál. Tyto momenty jsou světlem, majákem na naší cestě, že jdeme správně.

Díky Porto, že svítíš nám, klientům, fanouškům…my tato poselství potřebujeme, abychom došli…