Porto vydalo 1. knížku!

Tato kniha se nedá číst jako román. Není to jeden příběh…. Je to vícero příběhů či pohledů na různá životní témata, ať už osobní či firemní….

Píší je lidé z firmy Porto MMXVII, kteří se vydali na společnou plavbu. Chtějí na ní víc porozumět principům, na kterých stojí život…

Každá kapitola tvoří jedno téma. Jak témata vznikla? Jednou jsme si sedli, koupili koláčky, uvařili čaj a dali dohromady citáty, hesla, věty, prostě cokoli, co každého z nás nějakým způsobem zasáhlo. A začali jsme psát. Jsou to pohledy na určitá témata.

Na cokoli v životě se můžeme dívat různými pohledy. Neexistuje jedna pravda a čím je člověk více schopen vnímat, že opravdu vnímání každého z nás může být odlišné, tím méně nedorozumění s ostatními má. A to je naše cesta, ukazovat lidem, jak žít v porozumění a štěstí.

Za každým tématem jsou volné stránky. Ty jsou pro Vás…pro Váš postoj k danému tématu. Na té stránce může vzniknout nový příběh. Může být jen Váš nebo nám ho můžete poslat a za rok se objeví v knize roku 2018.

Děkujeme Vám za přízeň a spolupráci v roce 2017 a přejeme Vám co nejvíc nových poznání a štěstí v roce 2018!

Vaše Porto